Virtual Goodiebag

Proficiat aan de Trends Manager of the Year 2021, Chris Peeters, CEO van Elia Group en Sébastien Dossogne, CEO van Magotteaux en de andere genomineerden (Jacques Vandermeiren, Anita Van Looveren, Stefaan Gielens, Lieve Mostrey, Muriel Bernard, Jean-Luc Maurange en Frédéric Van Gansberghe). Jullie bijdrage aan entrepreneurship, innovatie en duurzame groei in België zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Laten we verandering blijven omarmen en samen de kracht ervan benutten om positieve waarde te creëren voor het bedrijfsleven en de samenleving. Accenture is vereerd om Premium Partner te zijn van deze inspirerende jaarlijkse Award en genoten om dit te vieren met de Belgische bedrijfswereld tijdens de gala-awardceremonie.

We hopen ook dat jullie ook genoten hebben van de interactie met Steve, de Accenture Reporter Robot! Geniet van de korte aftermovie die hij maakte om de sfeer van dit unieke evenement opnieuw te beleven

Audi – Passion for progress

Audi is helping to shape the world of tomorrow. With progressive technology, passionate creativity and new societal considerations. We firmly believe that sustainable progress changes the world – to the benefit of us all. Take inspiration here from what drives us.

Do you want to testdrive the new Audi e-tron GT or any other Audi model.
Request your testdrive here

Discover all we have to offer on http://www.audi.be

ING zet zich in voor het klimaat

Klimaatverandering is de grote uitdaging van onze tijd. We hebben hier allemaal een rol in te spelen en concrete acties die we kunnen ondernemen. Banken ook. Daarom zet ING zich elke dag in om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Blijf op de hoogte van al het nieuws over duurzaamheid bij ING : Sustainability News

Ontdek de Spotify Playslist It takes two to tango

 

Partners

Een initiatief van

Met de steun van

Met dank aan